Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Lukt het je niet om die fantastische man en die fijne relatie in je leven te krijgen?
Kom je gewoon geen mannen tegen die bij jou passen?
Lijkt het alsof de liefde niet is weggelegd voor jou?
Ben je op het punt dat je het daten maar op wilt geven?

Dit was precies hoe ik me voelde jaren geleden. Ik had het gevoel dat ik zo hard moest werken voor de liefde. Het leek andere mensen zo makkelijk af te gaan, maar ik kreeg steeds die mannen op mijn pad die niet bij me pasten of zich niet wilden binden. Ik wilde graag een leuke relatie, maar ik begon steeds meer het gevoel te krijgen dat ik waarschijnlijk altijd single zou blijven.

En elk jaar, met familie aan het kerstdiner, kwam weer die vraag: “En, hoe is het met de liefde, Lara? Heb je nog geen leuke vent weten te strikken? ”
Grrr… ik werd het zo zat!
Waarom lukte het bij mij niet?
Waarom ging het steeds mis?

Het was niet zo dat ik ongelukkig was. Nee, ik was best een happy single, hoor. Maar naarmate ik ouder werd kreeg ik een diep verlangen om onderdeel te zijn van een gezin. Mijn gezin. Mijn man. Die speciale man, waar ik mijn leven mee wilde delen.

Ik ging op zoek naar antwoorden. Als andere mensen gelukkig konden zijn in de liefde, kon ik dat toch zeker ook?  

Via mijn opleiding tot psychotherapeute ging ik me verdiepen in de dynamieken tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Ik ging mannen beter begrijpen en ik leerde hoe ik kon daten op een manier die natuurlijk voor me voelde. Ik vond het belangrijk om mezelf te blijven en me niet anders voor te hoeven doen dan wie ik ben.

De fantastisch mooie relatie die ik nu heb met Chris is voor mij het bewijs dat wat ik geleerd heb, werkt. We hebben twee prachtige zonen en we zijn nog steeds gelukkig. In deze relatie kan ik mezelf zijn. Deze relatie laat me stralen en stimuleert me om andere vrouwen zoals jij te helpen de liefde te vinden.

Hiervoor heb ik uit alle inzichten die ik heb opgedaan mijn eigen 7- stappen- liefdesmethode ontwikkeld die ik graag met je deel.

Denk je nu: ‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn?’
Dat begrijp ik. Maar wat je tot nu toe hebt gedaan heeft niet gewerkt, anders zou je hier niet zijn.
Je hebt het nog niet opgegeven, toch?
Wat heb je te verliezen?
Er moet iets veranderen en waarom zou je daar niet vandaag mee beginnen?

Je kunt je nu aanmelden voor de GRATIS training: ‘Hoe word je een magneet voor je droomman?’

Wat ga je leren in deze training?
  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!

Hoe zou het voor je zijn als je moeiteloos het liefdesleven krijgt waar je altijd van gedroomd hebt?
Een liefde in je leven waar je vuurtje van aan gaat en die je laat stralen?
Kun je geloven dat die mooie, verbindende, romantische relatie ook voor jou mogelijk is?
Je zit nu vast te popelen om je aan te melden voor de training, of niet 😉?
Oké! Top!
Meld je dan via de knop bovenaan de pagina:
YES! Ik ben klaar voor de liefde!

Wat zeggen anderen over mij:
"Na mijn scheiding wist ik niet waar te beginnen. Ik ging daten om niet alleen te zijn, maar dat resulteerde in dwangmatig daten. Nu heb ik na de mastermind die fijne vent in mijn leven die het zo belangrijk vindt dat ik gelukkig ben." 

"De Mastermind heeft me bijzonder veel waardevolle inzichten gegeven over o.a. vrouwelijke energie, circulerend daten en het beter begrijpen van mannen (work in progress :-) ) Maar hier blijft het niet bij! Lara zet de theorie om in praktische tips en tools en is als ervaringsdeskundige dé perfecte coach. Ze ondersteunt me bij elke stap in het proces en is continu beschikbaar voor advies. Een reddende engel bij twijfel of een paniekaanval!
En of het werkt! Met een man die ik normaal zou afwijzen na date 1, heb ik gisteren een superfijne avond gehad. Dankzij Lara haar ondersteuning om uit mijn comfortzone te gaan en mijn patronen te doorbreken. Zo dankbaar!"

"Toen ik 2 jaar geleden Lara leerde kennen via Facebook, was ik alweer een paar jaar single en had ik het idee opgegeven dat ik in deze periode van mijn leven een fijne relatie kon opbouwen met een lieve man, die mij de steun EN de vrijheid kon geven die ik nodig had. maar de dingen die Lara deelt, hebben me geïnspireerd om me toch weer open te stellen voor de liefde, en voilà... Daar was P.! En waar ik toen niet meer van durfde te dromen... nu, 2 jaar laten, zijn we nog steeds supergelukkig samen. Alles is echt anders sinds ik haar lessen toepas. Zo bijzonder!!"

Je ziet het, geen ellenlange salespagina. Nergens voor nodig. Dit is simpelweg wat ik je te bieden heb. Ik deel met jou de kennis die mij geholpen heeft de liefde en het gezin te krijgen waar ik van droomde. Elke vrouw verdient dit. Jij ook.

Meld je nu aan voor de gratis training ‘Hoe word je een magneet voor je droomman?’ via de knop bovenaan de pagina:
YES! Ik ben klaar voor de liefde!
Over Lara van Dongen
Lara is dating- en relatiecoach voor de succesvolle & moderne vrouw op zoek naar haar ideale man en een mooie relatie.
Ze is psychotherapeute en gecertificeerd practitioner in de oplossingsgerichte therapie.


Schrijf je nu in voor de gratis online training zodat ik jou kan helpen om ook die mooie verbindende relatie te vinden!

PS: Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. En als je er niet live bij aanwezig kan zijn, ontvang je na afloop een link om de opname terug te kunnen kijken.
​​​​​​​

Deel dit webinar