Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Zit jouw BINDINGSANGST nu aan het stuur van je liefdesleven?! 

Heb je ooit wel eens de angst gehad dat je partner of de man waarmee je date je gaat verlaten? Of dat je merkt dat wanneer je partner te dichtbij komt of het wordt serieuzer dat je je wilt terug trekken? Achter zowel bindingsangst en verlatingsangst zit de angst om verlaten te worden. Hoe raar dat ook klinkt.

Merk je bij jezelf dat je moeite hebt om binnen relaties de diepte in te gaan, om je kwetsbaar op te stellen. Zodra iemand te dichtbij komt, heb je het gevoel te willen vluchten. Je hebt moeite om je aan iemand te hechten. 

Merk je dat het  emotioneel of fysieke dichtbij komt dan neem je afstand ( bewust of onbewust). Misschien merk je dat je vaak niet verder komt dan een paar dates dan kan het zijn dat het voor jou nog een onbewust proces is. Of merk je dat je in je relaties vaak twijfelt of dit wel de juiste man voor je is dan kan het ook voor jou nog een onbewust proces zijn. 

Contacten blijven vaak oppervlakkig. Je vindt het moeilijk om een commitment aan te gaan, en je krijgt al snel een beklemmend gevoel. Dit betekent niet dat je geen behoefte hebt aan liefde. Alleen jouw angst voor verlies of angst voor afwijzing is meer aanwezig. 

BINDINGSANGST is er om jezelf te beschermen. Hoe raar dat ook klinkt. Jezelf te beschermen voor afwijzing. Je bent op je hoede voor afwijzing en door relaties uit de weg te gaan, ben je ook een mogelijke afwijzing voor. Je wil niet de controle en je vrijheid verliezen en je neemt liever geen risico’s om gekwetst te worden.

Herken je jezelf hierin? 

Dat is waarover we het gaan hebben tijdens de MASTERCLASS BINDINGSANGST - BREAKING FREE!

Gelukkig is het in de realiteit eigenlijk niet heel moeilijk om je bindingsangst te overwinnen als je weet HOE. En daarom ga ik je tijdens deze masterclass mee nemen in de 8 stappen hoe je ervoor kan zorgen dat bindingsangst je niet langer tegenhoudt in je liefdesleven.
Over Lara van Dongen
Lara is dating- en relatiecoach voor de succesvolle & moderne vrouw op zoek naar haar ideale man en een mooie relatie.
Ze is psychotherapeute en gecertificeerd practitioner in de oplossingsgerichte therapie.

Schrijf je nu in voor de masterclass 'Bindingsangst' zodat ik jou kan helpen om je in je liefdesleven niet langer tegen te laten houden door bindingsangst

PS: Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. En als je er niet live bij aanwezig kan zijn, ontvang je na afloop een link om de opname terug te kunnen kijken.
​​​​

Lara Liefdesschool
Jungfrau 5
5624 NL Eindhoven

https://liefdesschool.com
info@liefdesschool.com
​​​​​​​

Deel dit webinar